Epoxygulv

Hos Holbæk Terrazzo skaber vi holdbare gulve i epoxy til brug både privat og industrielt.

Epoxygulv

Epoxygulv med new yorker stil

Når du vælger at få støbt et epoxygulv, får du en særdeles slidstærk gulvløsning, som kan udføres efter dine ønsker. Med adskillige års erfaring kan vi hos Holbæk Terrazzo leverer et korrekt udført epoxygulv.

Gulve i epoxy er grundet den høje slidstyrke egnet til befærdede områder. Den hårde overflade er derudover let at rengøre og giver rummet et råt udtryk. Støber vi dit epoxygulv kan du forvente følgende fordele:

  • Fri for fuger og samlinger
  • Fås i flere farver
  • Støbes med stor fleksibilitet

Skræddersyet og fleksibel gulvløsning

Epoxygulv støbes og kan dermed tilpasses rummet. Da reparation og renovering ofte er besværligt, er det vigtigt at vælge et gulvfirma med den nødvendige ekspertise og erfaring, som er påkrævet, når et nyt epoxygulv lægges. Hos Holbæk Terrazzo leverer vi gulvløsninger i ethvert omfang. Hvad end der skal støbes et mindre areal i din bolig eller et større areal til industriformål, kan vi stå for at løse opgaven.

Ønsker du et støbt gulv med samme høje slidstyrke som et epoxygulv, men en blødere overflade, kan vi som faglærte gulvmænd også stå for at støbe gulve i enten polyurethan eller microcement. Med os som dit gulvfirma bliver du rådgivet og vejledt ved valg af gulv, således du får den løsning, som er mest optimal for dig.

Kontakt os for en snak om dit nye epoxygulv

Har du brug for vores vejledning i forbindelse med dit gulvprojekt, er du velkommen til at tage kontakt til os. Efter 60 år som gulvfirma kan vi rådgive og hjælpe dig med at finde den rette løsning til dit formål. Gennem vores kontaktformular kan du sende din henvendelse, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 94 02 22 eller skrive på mail tom.holbaek@gmail.com