PU gulv

Holbæk Terrazzo kan støbe dine PU gulve, præcis som du ønsker det.

PU gulve

Gulve i polyurethan

PU gulve har en række anvendelses- og designmuligheder. Hos Holbæk Terrazzo hjælper vi gerne med at udarbejde en løsning, som på bedste vis imødekommer dine ønsker og ideer. Med os som dit gulvfirma kan du forvente et resultat i højeste kvalitet udført i tæt samarbejde med dig.

Uanset hvad omfanget af din gulvopgave måtte være, kan vi varetage projektet. PU gulve er en populær løsning til både privat og erhverv, blandt andet på baggrund af følgende egenskaber:

  • Blød og komfortabel
  • Stødabsorberende og støjdæmpende
  • Enkelt design uden samlinger

PU gulve med en blød overflade

Når du vælger at få støbt gulve i polyurethan, får du et gulv med en blød overflade, hvor du ydermere har en række designmuligheder i forhold til farver og mønstre. Den bløde overflade sikrer den højeste komfort og virker samtidig støjdæmpende. Når du vælger os som dit gulvfirma, kan du forvente at blive mødt af en gulvmand, som i høj grad har fokus på at levere et kvalitetssikkert håndværk samt skabe gode kunderelationer.

Den bløde overflade gør PU gulve mindre egnede til vådrum. Her kan vi i stedet tilbyde gulve i terrazzo, microcement, epoxy eller poleret beton. Er du i tvivl om hvilken gulvtype, som er bedst til dine formål, hjælper vi gerne med at finde en egnet løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for vores rådgivning. Hos Holbæk Terrazzo har vi flere års erfaring at trække på.

Kontakt os for et tilbud på et PU gulv

Skal vi stå for at støbe dine gulve, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om et samarbejde. Når du har os med på holdet, er du sikret et godt resultat. Du kan enten kontakte os gennem vores kontaktformular på siden, ringe til os på telefon 20 94 02 22 eller skrive til os på mail tom.holbaek@gmail.com.