Terrazzo badeværelse

Hos Holbæk Terrazzo kan vi stå for at bygge et terrazzo badeværelse efter dine ønsker.

Terrazzo badeværelse

Gulvmænd til dit terrazzo badeværelse

Hvad end du ønsker at få udført et nyt terrazzo badeværelse eller at få støbt et terrazzogulv i dit eksisterende badeværelse, kan vi hos Holbæk Terrazzo løfte opgaven. Som dit gulvfirma sikrer vi, at du får et færdigt resultat, der er som ønsket.

Vi tilpasser dit nye badeværelse præcist efter dine ønsker og behov. Når du vælger os til at lægge dit badeværelsesgulv, får du følgende fordele:

  • Lang holdbarhed
  • Høj slidstyrke
  • Flere tilpasningsmuligheder

Renovering eller nyt badeværelse

Når du vælger os som dit gulvfirma, får du en samarbejdspartner, der følger projektet helt til dørs. Uanset om vi renoverer eller bygger nyt, garanterer vi, at opgaven løses korrekt med blik på æstetik og holdbarhed. Et terrazzo badeværelse holder i adskillige år, særligt når det løbende behandles og poleres. Som gulvfirma har vi mere end 60 års erfaring, hvorfor vi efterhånden kan betegne os som eksperter i terrazzo.

Et vandtæt badeværelsesgulv er afgørende for, om der opstår svamp og fugtskader på dit badeværelse. Når du får bygget et terrazzo badeværelse, får du et gulv, som er særdeles vandtæt og fleksibelt, da det kan lægges omkring rør, faldstammer og armatur. Ønsker du at høre mere om vores ydelser, kommer vi gerne forbi og besigtiger opgaven.

Kontakt os for et tilbud på dit terrazzo badeværelse

Er du interesseret i at høre mere om et samarbejde med os som dit gulvfirma, er du velkommen til at tage kontakt til os for en snak om opgaven. Vi tilbyder gerne professionel rådgivning, og ligeledes besigtiger vi gerne projektet med henblik på et tilbud.

Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 20 94 02 22 eller mail tom.holbaek@gmail.com. Ligeledes kan du også kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage på din henvendelse med et tilbud på den ønskede løsning.