Slibning af gulv

Trænger din gulve til at blive opfrisket, kan vi stå for slibning og polering.

Slibning af gulve

Opnå en flot overflade med slibning af gulve

Trænger dine gulve til at blive overfladebehandlet, kan vi hos Holbæk Terrazzo stå for slibning af gulve i både terrazzo og beton. Slibning af gulve sikrer en flot og blank overflade uden ujævnheder.

Som gulvfirma udfører vi slibning af gulve i alle omfang både i enkelte rum og i hele bygninger. Når vi træder til for at løse opgaven, kan du forvente at den løses på bedste og mest effektive vis. Står vi for at renovere dine terrazzo– eller betongulve, gør vi følgende:

  • Slibning
  • Polering
  • Rensning

Polering af terrazzo- og betongulve

Hos Holbæk Terrazzo har vi specialiseret os i at behandle og støbe gulve i både terrazzo og beton. Ved at vælge os som gulvfirma ved slibning af gulve, får du dermed en samarbejdspartner, som har alle nødvendige kompetencer for at skabe resultater, som står flot i en lang årrække.

Hvad end der skal poleres og slibes gulve i forbindelse med lægning af nye gulve, eller de eksisterende gulve skal renoveres, kan vi tilbyde en løsning. Vi kan blandt andet stå for at anlægge gulve i epoxy, polyurethan og microcement. Er du i tvivl om, hvad der er den rette løsning for dig, er du velkommen til at kontakte os for et godt råd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få udført slibning af gulve i din ejendom, kan du kontakte os for vejledning og et tilbud på en professionel og effektiv løsning. Med speciale i terrazzogulv og poleret betongulv, kan vi sikre korrekt udførelse.

Er du interesseret i et tilbud, kan du kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med svar på din henvendelse. Ligeledes er du også velkommen til at ringe til os på telefon 20 94 02 22 eller skrive til os på mail tom.holbaek@gmail.com for en snak om dit gulvprojekt. Det er både gratis og helt uforpligtende.