Poleret betongulv

Ved at slibe og polere betongulve opnås et blankt gulv med en glat overflade.

Poleret betongulv

Poleret betongulv for en blank overflade

Skal du have anlagt et poleret betongulv, kan vi hos Holbæk Terrazzo løfte opgaven. Vi varetager hele projektet fra start til slut, hvor vi både står for at støbe og polere det nye gulv.

Som dit gulvfirma kan vi stå i spidsen for gulvprojekter i alle omfang, hvad end det er i forbindelse med byggeri eller renovering. Når der skal udføres et poleret betongulv i din ejendom, er vi det rette valg af samarbejdspartner. I tæt samarbejde med dig lægger vi en plan for projektet, og vi sørger for at planlægge arbejdet, således det ikke bliver til besvær.

Støbning og polering af betongulv

Overvejer du at få anlagt et poleret betongulv, hjælper vi gerne med at udarbejde en løsning. Gulvet kan poleres alt efter hvor blank en overflade, du ønsker. Gulve i beton er særdeles holdbare og lette at rengøre. Det gør et poleret betongulv særlig egnet til erhverv og industri, men også i private hjem er denne gulvtype blevet yderst populær.

Hos Holbæk Terrazzo kan vi både stå for at støbe og polere betongulve. Trænger dit betongulv til at blive poleret for at bevare den blanke overflade, står vi gerne for slibning af gulvet.

Kontakt dine gulvmænd for at høre mere

Vi er et kvalitetsbevidst gulvfirma med kunden i fokus. Udover poleret beton anlægger vi også gulve i blandt andet terrazzo, microcement og epoxy. For at høre nærmere om vores forskellige gulvløsninger, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi vender hurtigt tilbage med svar på din henvendelse. Ligeledes er du også velkommen til at ringe til os på telefon 20 94 02 22 eller skrive til os på mail tom.holbaek@gmail.com. Vi ser frem til at høre mere om dit gulvprojekt og tilbyde en professionel løsning.