Terrazzogulv

Skal der lægges terrazzogulv i din bolig, kan vi løse opgaven.

Terrazzogulv

Din gulvmand til lægning af terrazzogulv

Hos Holbæk Terrazzo har vi specialiseret os i terrazzogulv. Som dit gulvfirma kan vi løse enhver opgave vedrørende terrazzogulv, som du måtte have brug for at få løst, hvad angår både behandling og støbning.

Et terrazzogulv kan udføres i et væld af forskellige farver og er fleksibelt at støbe. Den hårde og faste overflade gør gulvet slidstærkt og egnet i vådrum. Denne gulvtype kan eksempelvis støbes i følgende rum:

  • Badeværelser
  • Køkkener
  • Indgangspartier og gange

Terrazzogulv på badeværelser og i køkkener

I mere end 60 år har vi hos Holbæk Terrazzo stået for at støbe terrazzogulve i køkkener, badeværelser og som bordplader. Materialets fleksibilitet gør det muligt at lægge gulvtypen, hvor der er både rør og kanter. Skal du have udført nye gulve, er vi den rette samarbejdspartner med vores flere års erfaring og stærke kompetencer.

Ønsker du at få renoveret dine eksisterende gulve, kan vi også stå for at slibe og polere dit terrazzogulv, så det igen fremstår som nyt. Slibning er særligt nødvendigt på badeværelsesgulve, hvor vandet kalker gulvene til, således overfladen bliver mørk og mat. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne for at få lagt et terrazzogulv, eller hvis du overvejer om slibning af gulve, er den rette løsning i din ejendom.

Kontakt os for et tilbud på terrazzogulve

For at høre nærmere om vores gulvløsninger kan du enten ringe til os på telefon 20 94 02 22 eller skrive til os på mail tom.holbaek@gmail.com. Du er også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular på siden, så vender vi tilbage så snart som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og høre mere om din opgave.