Microcement

Microcement kan bruges til at støbe slidstærke gulve og bordplader med en glat overflade.

Microcement

Støbning af gulv i microcement

Hos Holbæk Terrazzo kan vi stå for at støbe dine gulve i microcement. Microcement er et fleksibelt materiale, som kan fremstilles i en række forskellige farver. Overvejer du et gulv i microcement, kan vi stå for at løse opgaven.

Som dit gulvfirma sørger vi for, at du får et gulv, der står som ønsket, hvad end det er i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Microcement er blandt andet egnet til følgende områder – også i vådrum:

  • Gulve
  • Vægge
  • Bordplader

Microcement som vandtæt og holdbart gulv i badeværelser

Vores gulvfirma beskæftiger flere erfarne og faglærte gulvmænd. Efter mere end 60 år med lægning og støbning af gulve, kan vi sikre et godt resultat. Da microcement blandes efter dine ønsker i forhold til farve og støbning, kan du forvente et færdigt gulv, som passer til din bolig. Denne gulvtype har udover den høje fleksibilitet også en lang holdbarhed og høj slidstyrke.

Da microcement gulve og vægge kan udføres, så de er vandtætte, er gulvtypen egnet til badeværelse, bryggers og andre vådrum. Hos Holbæk Terrazzo hjælper vi gerne med at udarbejde en løsning, som passer dig. Med os som dit gulvfirma bliver du mødt af fagfolk, som vejleder gennem hele projektet, og vores førsteprioritet er at levere et holdbart håndværk efter dine ønsker. Er du i tvivl om, hvilken gulvtype, der passer bedst til dine behov, kommer vi gerne ud og besigtiger opgaven. Vi tilbyder ydermere gulve i epoxy, PU og poleret beton.

Kontakt dit gulvfirma her

Du er velkommen til at kontakte os for en snak om din gulvopgave og microcement. Vi rådgiver gerne og stiller et uforpligtende tilbud på vores anbefalede løsninger. Du kan sende din henvendelse gennem vores kontaktformular, så vender vi snarest tilbage. Ligeledes er du også velkommen til at ringe på telefon 20 94 02 22 eller skrive mail tom.holbaek@gmail.com.